6 + 1 ok a Zöld kávé kapszula mellett

A fogyókúra bizony erős elhatározást és kitartást igényel, mert a leadandó kilóktól függően igen hosszú folyamat is lehet. Ráadásul a fogyás mindenkinél másként indul be és megy végbe, így van akinél szinte azonnal láthatóak az első eredmények, még másnál hosszabb időt vesz igénybe, míg látható és érezhető fogyás következik be.

Ráadásul a fogyókúra közben is lehetnek olyan időszak, amikor látszólag megtorpan a fogyás folyamata, mely igencsak próbára tudja tenni a fogyókúrázó akaraterejét és kitartását.

Azonban van egy teljesen természetes fogyókúrát támogató növény, nevezetesen a zöld kávé, mely kivétel nélkül mindenki esetében hozzájárul a hatékonyabb és gyorsabb fogyás eléréséhez, mivel a zöld kávé mindenki szervezetére ugyanúgy hat.

Következzen most néhány érv amellett, hogy miért érdemes minden fogyni vágyónak bevetnie a zöld kávé erejét is.

6 + 1 ok a Zöld kávé kapszula mellett

1.) Felturbózza az anyagcserét

A zöld kávé egyik legfőbb fogyást támogató hatása abból fakad, hogy jelentős mértékben képes felgyorsítani anyagcserénket. Ez pedig az egyik – ha nem a legfontosabb – feltétele a sikeres fogyókúrának. 

Megfelelő hatásfokú anyagcsere nélkül szinte értelmetlen is fogyókúrába kezdenünk, mivel nem lesz képes szervezetünk felszámolni a felesleges zsírpárnákat.

Azonban ha gyorsan és eredményesen üzemel  anyagcserénk, akkor folyamatosan csökkennek a zsírraktárak testünkön, vagyis akadály nélkül olvadnak a zsírpárnák, és csökken a testsúly.

2.) Zsírégetés mesterfokon

A zöld kávé, s főleg a benne található klorogénsav kitűnően támogatja a zsírégetés folyamatát szervezetünkben. A zöld kávé segíti a májat abban, hogy minél gyorsabban és tökéletesebben dolgozza fel a táplálékkal bevitt zsírokat.

Ennek köszönhetően pedig jóval kevesebb zsír tud lerakódni és zsírpárnaként éktelenkedni testünkön.

Ráadásul a klorogénsav csökkenti a szénhidrátok zsiradékká történő átalakulásának mértékét is. Tehát már eleve kevesebb zsírszövet fog létrejönni az elfogyasztott táplálékokból.

3.) Szabályozza a vércukorszintet

A zöld kávé vércukorszintet gyumolcs-vercukorszint-meres-diabetesznormalizáló hatása nem csupán a fogyás szempontjából lényeges, hiszen egészségünk megőrzéséhez is elengedhetetlen a megfelelő vércukorszint fenntartása.

A klorogénsav gátolja a glükóz felszívódását a szervezetben, amivel hozzájárul az ideális testsúly eléréséhez.

Ráadásul e hatása által megakadályozza a hirtelen ránk törő éhségrohamok kialakulását is.

A zöld kávé segíthet a 2-es típusú cukorbetegség megelőzésében, illetve ezáltal kivédhet számos komolyabb betegséget, állapotot is.

4.) Kalóriaégetés teljes gőzzel

A zöld kávé támogatja a kalóriák gyorsabb és hatékonyabb elégetését is, ami az alapja a sikeres fogyókúrának. E hatását főként úgy éri el, hogy fokozza a hőtermelést, aminek köszönhetően még több kalóriát tud szervezetünk elégetni, mint egyébként.

A nagyobb kalóriaveszteség ugyanakkora kalóriabevitel mellett pedig mindenképpen azzal jár együtt, hogy a szervezet a zsírraktárakhoz nyúl hozzá, és elkezdi őket felszámolni. Vagyis a felesleges zsírpárnák elkezdenek leolvadni, és beindul a fogyás.

5.) Csökkenti az éhségérzetetfogyas-zsiregetes-fogyokura-28

A zöld kávé abból a szempontból is tökéletes választás a fogyókúra alatt, hogy kitűnően csökkenti az éhségérzetünket. Így pedig sokkal könnyebben tudjuk betartani a diéta előírásait, hiszen eleve nem leszünk annyira és annyiszor éhesek.

Ráadásul a vércukorszint szabályozása által ahhoz is hozzájárul, hogy ne törjenek ránk hirtelen jelentkező éhségrohamok, melyek rendkívül kellemetlenek, és komolyan veszélyeztetnék az elért eredményeket.

6.) Fogyás jojó effektus nélkül

A zöld kávé kivonat fogyasztása nem csupán abban segít, hogy megszabaduljunk a felesleges kilóktól, hanem ahhoz is hozzájárul, hogy ne kússzanak fel ránk újra a plusz kilók. 

Ugyanis a zöld kávé segít megtartani ideális súlyunkat, mivel folyamatosan szabályozza és kordában tartja a zsírok keletkezését és lerakódását. S mindemellett anyagcserénket is folyamatosan stimulálja, így a zöld kávé fogyasztása mellett mindig biztosított a bevitt táplálékok gyors és tökéletes megemésztése és kiválasztása.

Ennek köszönhetően jóval kisebb eséllyel rakódnak le ránk ismét zsírpárnák, vagyis megőrizhetjük a fogyás által elért ideális testsúlyunkat és alakunkat.

+ 1.) Gyors fogyás mellékhatások nélkül

A zöld kávé egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy teljesen természetesen, mellékhatások okozása nélkül képes meggyorsítani és hatékonyabbá tenni a fogyókúrát. Ezt egyedülálló hatóanyagainak köszönheti, melyek a természet ereje által járulnak hozzá a szervezet ideális testsúlyának eléréséhez.

A zöld kávé kapszula nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékanyagot sem, csak és kizárólag természetes összet
evőket. Ennek köszönhetően egész szervezetünk működését jótékonyan befolyásolja, és az ajánlott adagolás mellett semmilyen káros mellékhatást nem válthat ki.

Manapság roppant fontos minderre figyelni, hiszen telis-tele van a piac gyors fogyást ígérő termékekkel, melyek azonban sok esetben igen sok káros hatást is kifejtenek szervezetünkre, így össz
ességében nagyon kockázatosak lehetnek az ilyen szerek.

Ezért mint minden esetben, a fogyókúra alatt is érdemes arra figyelni, hogy lehetőleg csak természetes anyagokat, módszereket vessünk be, mivel ezek egész szervezetünket harmonizálják, és hozzájárulnak az egészséges egyensúlyi állapot létrejöttéhez.